Kelly Luckermans

KELLY LUCKERMANS

 

GEDIPLOMEERD DIËTISTE EN VOEDINGSDESKUNDIGEGepassioneerd rond alles wat met voeding en gezondheid te maken heeft. Geen ingewikkelde diëten maar veranderingen in het dagdagelijkse leven met betrekking tot de eet- en leefgewoonten om de gezondheid te bevorderen.

 

Kinderen vanaf 6 jaar, jongeren, jongvolwassenen en volwassenen 

Tarief: 

- Eerste consult + Kennismaking (60 minuten) : €55,00

- Vervolgconsult: evaluatie + opvolging (30 minuten):  €30,00

Afspraak: dietistekelly@gmail.com of telefonisch: 0468/18 37 80

Beschikbaarheid: Donderdagavond (18u - 21u)

 

Gezonde eet- en leefgewoonten

Bij mij kan je terecht voor up-to-date informatie en advies omtrent voeding. Met veel motivatie begeleid ik jou bij het aanpassen van jouw voeding- en leefgewoonten. Continue bijscholing zorgt ervoor dat ik je optimaal kan begeleiden in de weg naar een gezondere levensstijl. Samen bespreken we de doelen die jij wil behalen om een gepersonaliseerd advies op te stellen dat haalbaar is op lange termijn.

 

Maag- en darmaandoeningen

Worstel jij met een probleem in het spijsverteringsstelsel? Voeding kan bij problemen van de slokdarm tot de dikke darm een grote ondersteuning bieden of zelfs noodzaak zijn in de behandeling ervan. Ik sta je bij in het aanleren van aanpassingen in je eetpatroon die ervoor zullen zorgen dat klachten en symptomen zo weinig mogelijk tot niet voorkomen. Dit kan zijn: prikkelbare darm syndroom, coeliakie/glutenintolerantie, ziekte van Crohn, ...

 

Eetproblemen en eetstoornissen

Iedereen die bij mij op consultatie komt, zal advies op maat krijgen volgens zijn of haar hulpvraag. Heb je op een bepaalde manier problemen met eten en/of gewicht? Bij mij kan je terecht voor advies bij overgewichtobesitas, emotie eten, selectief eten, anorexia nervosa en boulemia nervosa.

 

​Afhankelijk van bij welke mutualiteit je aangesloten bent zijn er tegemoetkomingen voorzien. Dit formulier is te vinden op de website van je mutualiteit en mag je gerust meenemen zodat ik dit kan invullen.

CONTACT

Groepspraktijk A

Antoon van Brabantstraat 15

2630 Aartselaar

0476/41 33 49

ACTIVITEITEN

 

Lichaamsgerichte therapie

Loopbaanbegeleiding

Stress- en burn-out coach

Diëtiste

Psychotherapeute

Yoga en workshops

© Copyright. All Rights Reserved.