Isabelle Dujardin

ISABELLE DUJARDIN

ERKEND LOOPBAANCOACH - ERKEND STRESS EN BURN-OUT COACH

 

With the right mindset, you are halfway there.

Coaching met een open MIND en met een SET aan ervaringen en technieken.

 

Doelgroep: Volwassenen

Afspraak: isabelle@mindset-coaching.be of 0476/34.32.87

Beschikbaar: woensdagvoormiddag en - avond

 

 

Na een eerste contact maken we een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Na het scherpstellen van je coachingsvraag, rekening houdend met je context, starten we een resultaatgericht traject.

Binnen een veilig, vertrouwelijk en duidelijk kader en de ruimte om jezelf te zijn. De tijd om even op Adem te komen en stil te staan bij vragen als Waar sta ik? Waar wil ik naar toe? Wat heb ik nodig? Welke obstakels kom ik tegen?

Coaching en Begeleiding op maat, ik stem mijn aanpak af op jouw concrete noden. Als coach sta ik naast je en help je in beweging te komen en je doel te bereiken. Ik faciliteer het veranderingsproces, met veel empathie maar waar nodig ook met confrontatie. Samen werken we aan een sterkere MINDSET, zodat je weer meer zelfvertrouwen hebt en terug in je kracht staat.

LOOPBAANBEGELEIDING

 

De loopbaancheques van de VDAB geven jou een duwtje in de rug!

Ben je op zoek naar voldoening in je werk? Zit je met vragen en twijfels over je job? Is je energiepeil laag?

- Als werknemer en zelfstadige heb je elke 6 jaar recht op 8u loopbaanbegeleiding (2 cheques van telkens 4u)

- Per loopbaancheque (4u) betaal je slechts €40,00 zelf, de rest wordt bijgepast door de overheid (werkelijke waarde cheque = €550,00)

Meer informatie : www.vdab.be/loopbaanbegeleiding

 

   

STRESS EN BURN-OUT COACHING


Op basis van een persoonlijk plan van aanpak gaan we werken aan jouw mentale vitaliteit en veerkracht en versterk je je talenten en competenties op vlak van omgaan met stress. Coaching is geen therapie, we werken aan een doel en met een plan van aanpak vanuit het nu om je in de toekomst veerkrachtiger te maken. Bij spanningsklachten (psychisch of fysiek) ga je altijd eerst bij je huisarts langs.

Onderwerpen die aanbod komen : Analyse van stressklachten en – bronnen, energiegevers en – nemers, in balans brengen van positieve en negatieve stress, omgaan met stress en emoties, grenzen bewaken, assertiever reageren, wisselwerking sociale omgeving en werk, werkhervatting, terugvalpreventie, …

Stress- en burn-outcoaching is een intensieve en systematische vorm van coaching gericht op spoedig én verantwoord terugleiden naar werk of een andere levensinvulling. Het verschaft inzicht in de eigen stressoren en verbetert de stresscopingsvaardigheden. Het biedt methoden om stress te verminderen, burn-out te voorkomen, verkorten of verhelpen. Daarnaast versterkt het preventief de stressbestendigheid van mensen zonder spanningsklachten. (www.vesb.be)

in samenwerking met loopbaancentrum

CONTACT

Groepspraktijk A

Antoon van Brabantstraat 15

2630 Aartselaar

0476/41 33 49

ACTIVITEITEN

 

Lichaamsgerichte therapie

Loopbaanbegeleiding

Stress- en burn-out coach

Diëtiste

Psychotherapeute

Yoga en workshops

© Copyright. All Rights Reserved.